Over SunCircle Projects

SunCircle Projects biedt maatwerk terrasoverkapping met doek, terrasoverkapping met lamellen, schuif- en vouwpanelen. Vol passie, trots en deskundigheid werken wij elke dag om u de beste maatwerkoplossing in zonwering te bieden.

Ontdek meer over ons

Zweef door de seizoenen

Laat uw zonwering meebewegen met de veranderlijkheid van het weer. Speel tot de zonnestralen uw lamellen raken, vang iedere glimp van de zon. Hoor de wind tegen de gesloten schuifpanelen dansen. Zweef door de verschillende seizoenen van het jaar met ieder zijn eigen charme. Ervaar de schoonheid van het buitenleven met de zonwering van SunCircle Projects.

Geert-Jan

Eigenaar SunCircle Projects

Jasper

Eigenaar SunCircle Projects

Klanten in binnen- en buitenland laten genieten van het buitenleven door hoogwaardige maatwerk zonwering aan te bieden.

- Jasper & Geert-Jan

Missie & Visie

Klanten in binnen- en buitenland laten genieten van het buitenleven door hoogwaardige maatwerk zonwering aan te bieden. Dat is onze missie! De wens van onze klant is het uitgangspunt. Wij toveren zonwering om tot een persoonlijke statement met specialistisch maatwerk. SunCircle Projects ontzorgt klanten volledig. Van het inventariseren van wensen tot aan het monteren van zonwering. Dit zodat onze klanten alleen maar hoeven te genieten van de luxe, het comfort en het gemak van onze zonwering.

Kwalitatief hoogstaand

Met onze producten haalt u topkwaliteit in huis. De productie zit op één locatie in Barneveld, waardoor we snel kunnen schakelen en gemakkelijk toezicht houden op de kwaliteit. Een prettige gedachte.

Eigen productie

Onze productie zit op één locatie in Barneveld, waardoor we snel kunnen schakelen en gemakkelijk toezicht houden op de kwaliteit.

Buitengewone service

Met onze services zorgen wij ervoor dat in elke situatie genoten kan worden van zonwering op maat. We denken graag met u mee!

Zorgvuldig Maatwerk

Iedere situatie wordt zorgvuldig door ons ingemeten en rekening houdend met uw wensen, voorzien wij u van advies.

Onze werkwijze

Ervaar iedere dag de luxe, het comfort en het prachtige design van een terrasoverkapping, lamellendak, schuif- of vouwluiken. Ontspan, geniet en vier het leven.

Inventariseren & inmeten

Wij inventariseren uw wensen en maken uw droom werkelijkheid door middel van een maatwerk oplossing.

Ontwerpen & voorbereiden

Laat ons toe in uw beleving. Wij vangen uw wensen in een prachtig op maat gemaakt ontwerp.

Maatwerk produceren

Laat uw dromen werkelijkheid worden. Wij produceren uw maatwerk design.

Monteren, testen & opleveren

Uitvoerig zullen onze monteurs alles testen en uitleggen om u met een veilig gevoel achter te laten.

Duurzame producten

Zonwering is warmtewerend in de zomer en isolerend in de winter. Afhankelijk van de weersomstandigheden scheelt dit het gebruik van airco en hoeft u ook in de winter minder te stoken. Daardoor is onze zonwering ook comfortabel voor uw klimaat én uw portemonnee.

“Wat genieten wij van ons terras! Het is geweldig om in de lente de eerste zonnestralen buiten te voelen. Ook een favoriet moment zijn de lange, gezellige zomeravonden met elkaar. De overkapping zorgt dat we het hele jaar door een beschutte zitplek hebben.”

Terrasoverkapping met doek Kinderhospice | SunCircle Projects

Ontdek ons aanbod

Terrasover­kapping met lamellen

Terrasover­kapping met doek

Horeca over­kappingen

Schuif­panelen

Vouwluiken