Een terrasoverkapping met doek in Den Haag

In Den Haag heeft SunCircle Project een horizontale beweegbare terrasoverkapping met doek mogen plaatsen. Om sfeer te creëren zijn de aluminium frames van de terrasoverkapping voorzien van ingebouwde spotjes. De overkapping met doek voorziet het gehele terras van een aangename zonwering.

De terrasoverkapping is op maat gemaakt, zodat de overkapping precies in de volledige lengte van de woning past. Ook is deze overkapping maatwerk doordat de gevel schuin wegloopt. Doordat de terrasoverkapping aan elke zijden wordt omgeven door de gevel en de schutting, is er een sfeervolle ruimte onder de terrasoverkapping gecreëerd.

De horizontale terrasoverkapping met doek is makkelijk elektrisch te bedienen. Twee systemen zijn gekoppeld tot één geheel, zodat de doeken los van elkaar gesloten of geopend kunnen worden. Bij regenachtig weer kan er makkelijk buiten gezeten worden. Het doek van de overkapping is namelijk 100% waterdicht. Voor regen is er rondom een goot voor het afvoer van het water gecreëerd. 

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en informeren. Wij helpen u graag verder met een passend advies voor uw situatie.

Maak een afspraak

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op voor een terrasoverkapping, lamellen dak of vouw- en schuifpanelen.

Vraag offerte aan