Horeca terrasoverkapping met doek

Voor eeterij-tapperij De Hessenkar in Achterveld heeft SunCircle Projects een horeca terrasoverkapping met doek mogen realiseren voor het horecaterras. Het aluminium frame van de terrasoverkapping is voorzien van een antraciete kleur. Het doek is voorzien van een lichte kleur. Een moderne en licht ogende combinatie.

Om het gasten zo comfortabel mogelijk te maken is de horeca overkapping met doek voorzien van een weer- en windbestendige zijwand. De horeca overkapping bedekt de volledige breedte van het restaurant. Aan de voorzijde is de overkapping aantrekkelijk vormgegeven met glazen wanden. Op deze manier blijft het uitzicht voor gasten behouden. 

Doordat de horeca overkapping is geïntegreerd met de gevel van het restaurant dient de overkapping als een royale verlenging van het restaurant. Een ideale plek om gasten een beschutte plek te bieden tijdens warme zomerse dagen en tegelijkertijd te beschermen tegen weer en wind. 

De terrasoverkapping met doek is van alle gemakken voorzien en zeer flexibel in gebruik. Zo kan het schuifbare doek met een druk op de knop worden geopend om gasten eens fijn in het zonnetje te zetten.

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en informeren. Wij helpen u graag verder met een passend advies voor uw situatie.

Maak een afspraak

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op voor een terrasoverkapping, lamellen dak of vouw- en schuifpanelen.

Vraag offerte aan