Royale horeca overkapping met doek Urk

Voor restaurant het Achterhuis in Urk heeft SunCircle Projects een horeca terrasoverkapping met doek mogen plaatsen. Het was de droom van de eigenaar om het buitenseizoen te verlengen en zijn gasten ongeacht het weer een heerlijke buitenbeleving te bieden. Deze droom hebben wij in vervulling laten gaan.

Om het royale terras te voorzien van een horeca overkapping met doek was maatwerk vereist. De overkapping heeft een totale afmeting van 10 meter breed en 7 meter lang en bedekt daarmee het volledige terras. Met de geïntegreerde spotjes in de aluminium constructie kunnen gasten tot in de late uurtjes genieten van de terrasoverkapping met doek.

Het doek van de overkapping is elektrisch bedienbaar via smartphone of afstandsbediening. De beweegbare elementen zijn met een druk op de knop volledig aan te passen. Zie hoe de dynamiek van het terras verandert. Vang de zonnestralen of sluit het terras wind- en regendicht af.

De horeca overkapping met schuifbaar doek is door SunCircle Projects voor de familie op maat gemaakt. Het resultaat; een horeca overkapping waar gasten onbezorgd kunnen genieten van het buitenleven.

Horeca overkapping met doek | Suncircle Projects
Horeca overkapping met doek | Suncircle Projects
Horeca overkapping met doek | Suncircle Projects
Horeca overkapping met doek | Suncircle Projects

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en informeren. Wij helpen u graag verder met een passend advies voor uw situatie.

Maak een afspraak

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op voor een terrasoverkapping, lamellen dak of vouw- en schuifpanelen.

Vraag offerte aan