Comfortabel genieten in Duiven

In Duiven hebben wij een comfortabele terrasoverkapping met doek geplaatst. De wens van de familie was om het hele jaar te kunnen genieten van een comfortabele buitenruimte. Deze wens hebben wij in vervulling laten gaan. Wij hebben een maatwerk terrasoverkapping met doek mogen plaatsen van 5,5 meter breed en 3 meter lang. 

Dit project is het resultaat van een maatwerk oplossing. Om de terrasoverkapping met doek een onderdeel te laten worden van de woning is de overkapping aansluitend gemaakt op de gevel van de woning. Voor een mooie uitstraling is het horizontale systeem geplaatst in lijn met de woning. 

Aan comfort geen gebrek. De royale terrasoverkapping met doek is voorzien van geïntegreerde dimbare verlichting. Hierdoor kan de familie tot in de late uurtjes genieten van de terrasoverkapping. Om ook het klimaat onder de overkapping zo aangenaam mogelijk te maken is er gekozen om aan twee zijden screens te plaatsen. Deze elektrische screens zijn eenvoudig te openen en te sluiten om warmte binnen te houden of juist te laten ontsnappen. 

De maatwerk terrasoverkapping met doek heeft een prachtige uitstraling gekregen. Een comfortabel resultaat waar de familie veel plezier van gaat beleven.

Terrasoverkapping met doek Duiven | SunCircle Projects
Terrasoverkapping met doek Duiven | SunCircle Projects
Terrasoverkapping met doek Duiven | SunCircle Projects
Terrasoverkapping met doek Duiven | SunCircle Projects

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en informeren. Wij helpen u graag verder met een passend advies voor uw situatie.

Maak een afspraak

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op voor een terrasoverkapping, lamellen dak of vouw- en schuifpanelen.

Vraag offerte aan